mandag 26. januar 2015

Ny treningsplan for barn og unge. Foreldre: se her!

Styret i Vestby klatreklubb ønsker å utvide og forbedre tilbudet for barn og unge. Derfor kommer vi til å opprette nye barne- og ungdomsgrupper med en litt annerledes inndeling enn i dag. Vi ønsker at unge på forskjellige nivåer skal kunne klatre sammen. Derfor velger vi framover å dele inn gruppene etter alder.

Det nye opplegget krever imidlertid flere trenere enn klubben har per i dag. I tillegg tenker vi at barnegruppene skal være foreldredrevet. Derfor ønsker vi oss:
- foreldre som ønsker å ta ansvar for å lede små grupper for barn i barneskolealder
- medlemmer som ønsker å bli instruktører for de åpne treningene og for ungdomsgruppene.

Barnegruppene skal inneholde lek og masse klatreglede, så de kommer ikke til å følge noe bestemt treningsopplegg. Hovedsaken er at barna får klatret og vært sammen med jevnaldrende. Ideen er at foreldre må følge barna på trening som før, men at én forelder per gruppe tar ansvar for organisering, nødvendig instruksjon, sjekk av topptaukort ved begynnelsen av treninga og annet forefallende.
Foreldre som kunne tenke seg å ta et slikt ansvar, kan melde interesse på epost. Klubben sponser instruktørkurs for foreldre som tar på seg dette.

Medlemmer som ønsker å lede ungdomsgruppene, brattkorttreningene eller de åpne treningene eller holde kurs, kan ta en titt her.

Treningsplanen ser slik ut og kommer til å tre i kraft når vi har fått knyttet til oss mange nok nye instruktører og gir nærmere beskjed om det:

Mandag 18 - 20: Trening for alle
Mandag 20 - 22: Evt kurs (krever forhåndspåmelding)

Tirsdag 17 - 19: Foreldredrevet barnegruppe (barneskolealder)
Tirsdag 19 - 21: Ungdomsgruppe (videregående skole-alder)

Onsdager 17 - 19: Ungdomsgruppe (ungdomskolealder)
Onsdager 19 - 21: Brattkortklatring


Torsdag 18 - 20: Trening for alle
Torsdag 20 - 22: Brattkortklatring

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar